Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 09:56

Νέα κόντρα Λεβεντάκη - Κατσιβέλα για τη διαμόρφωση της παραλίας στον Αγρίλη

Γράφτηκε από την

 

Νέα διαδικτυακή αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη και του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα είχαμε μέσω Facebook, με αφορμή τη διαμόρφωση της παραλίας στον Αγρίλη.

"Οικολογικό έγκλημα" το χαρακτήρισε σε ανάρτησή του ο κ. Κατσίβελας δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, ενώ ο κ. Λεβεντάκης έκανε λόγο για καθαριότητα και νοικοκυροσύνη με ανάρτηση του συνδυασμού και με φωτογραφία από το σημείο.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι η παρέμβαση που έγινε στην παραλία «Μπούκα» στον Αγρίλη, έκανε κάποιους να καλέσουν και το Λιμενικό, το οποίο από ό,τι πληροφορηθήκαμε πήγε στο σημείο με περιπολικό του όχημα για να ελέγξει τι γίνεται. Οι ίδιες πληροφορίες πάντως λένε ότι έχει προϋπάρξει σχετικό αίτημα από την Κτηματική Υπηρεσία για καθαρισμό των παραλιών και οι παρεμβάσεις έγιναν σε αυτό το πλαίσιο, οπότε δεν κινήθηκε και κάποια νομική διαδικασία.

Οσον αφορά την κόντρα Κατσίβελα - Λεβεντάκη, αρχικά από τον κ. Κατσίβελα υπήρξε η ανάρτηση με φωτογραφίες που έγραφε: «Αντί απαντήσεως στον πρόεδρο των Φιλιατρών, πώς επιτρέπεται αυτό το οικολογικό έγκλημα!!!».

Λίγο αργότερα από τον συνδυασμό "Ανοδος" του δημάρχου δημοσιεύτηκε το εξής: «Αν η εικόνα που βλέπετε για κάποιους θεωρείται οικολογικό έγκλημα, για εμένα και τους συνεργάτες μου θεωρείται αγάπη... σεβασμός... καθαριότητα... νοικοκυροσύνη και ενδιαφέρον για τον τόπο και τους συμπολίτες μας. Για τη "διοίκηση Λεβεντάκη" δεν υπάρχουν αργίες και Σαββατοκύριακα. Δουλεύουμε κάθε μέρα, όλη μέρα, αν χρειαστεί. Η ανάπτυξη θα έρθει στην Τριφυλία, όσο κι αν κάποιοι δεν επιθυμούν να συμβεί αυτό, από εμάς. Γι' αυτό, ας μείνουν μακριά μας και ας θαυμάσουν όλα εκείνα, που δεν κατάφεραν οι ίδιοι να κάνουν».