Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 17:20

Μεσσήνη: Διατάραξη κοινής ησυχίας από σκυλιά καταγγέλλει ο Λάσκαρης

Γράφτηκε από την

Για διατάραξη της κοινής ησυχίας στη Μεσσήνη από τα γαβγίσματα δεσποζόμενων σκύλων διαμαρτύρεται ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λάσκαρης.

Μιλά για “ανεξέλεγκτη κατάσταση από (δεσποζόμενα) σκυλιά που γαβγίζουν ασταμάτητα και τα μεσάνυχτα”. Αναφέρει ακόμα ότι αυτό συμβαίνει “εδώ και πολύ καιρό και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, σε ολόκληρη την έκταση της πόλης της Μεσσήνης”. Υποστηρίζει ακόμη πως είναι “διάχυτη η αγανάκτηση των συμπολιτών μου απέναντι σε μέρος ιδιοκτητών σκύλων που αδιαφορούν για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης” και καταθέτει δημόσια πως “αν δεν διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όπως και άλλα ζητήματα που ταλαιπωρούν και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στη Μεσσήνη”.

Ο κ. Λάσκαρης ζητεί “την ανάληψη πρωτοβουλίας των αρμόδιων υπηρεσιών προκειμένου να διευθετηθεί το τόσο σοβαρό ζήτημα”. Και προσθέτει ότι ο ίδιος “θεωρεί απαραίτητο να λάβει πρωτοβουλία η δημοτική αρχή, να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, και σε κοινή δράση με άλλες αρμόδιες αρχές να καταγραφεί το πρόβλημα, να γίνουν συστάσεις και μετέπειτα φυσικά να υπάρξουν κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται”.