Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 17:39

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Τριφυλίας την Πέμπτη

Γράφτηκε από τον
Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Τριφυλίας την Πέμπτη


Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας την ερχόμενη Πέμπτη 25 του μηνός, διά ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Στην πρώτη συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα θα συζητηθεί η «Εγκριση Οικονομικού Απολογισμού - Ισολογισμού Δήμου Τριφυλίας Οικονομικού Ετους 2018 (έγκριση των αριθ.108/2020 & 109/2020 αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής)».
Μία ώρα αργότερα στη συνεδρίαση που ακολουθεί τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Αποδοχή χρηματοδότησης από έκτακτη επιχορήγηση ποσού 214.179,59 ευρώ για την κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοιού Covid-19. Εγκριση προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑ Τριφυλίας για την υλοποίηση της πράξης «Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών του συστήματος ύδρευσης των ΔΔ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων» (Τροποποίηση της αριθ.21/2020 ΑΔΣ).
Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τριφυλίας. Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας Α’ Τρίμηνο 2020. Εγκριση δαπάνης για αμοιβή δικηγόρου σχετικά με την υπόθεση Energa-Hellas Power (Ασκηση Αγωγής - Λήψη ασφαλιστικών μέτρων). Εγκριση δαπάνης για την τοποθέτηση μιας επιπλέον γραμμής ίντερνετ στο κτήριο του Δημαρχείου Γραργαλιάνων. Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή παιδικού σταθμού Κοπανακίου». Ορισμός Προέδρου και αντικατάσταση μελών του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης –Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας. Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής και εκκαθάρισης του έργου «Πρόσθετες εργασίες για την αδειοδότηση ζωαγοράς Κοπανακίου».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER