Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 20:15

Τριφυλία: Ευθύνες από Λεβεντάκη στους απόντες για έργο 1,8 εκατ. ευρώ

Τριφυλία: Ευθύνες από Λεβεντάκη στους απόντες για έργο 1,8 εκατ. ευρώ

Για την μη έγκαιρη υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Τριφυλίας με ποσό 1,8 εκατ. ευρώ, για σύστημα τηλεμετρίας του συστήματος ύδρευσης σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους, καταγγέλλει ο δήμαρχος Γ. Λεβεντάκης τους απόντες δημοτικούς συμβούλους από τη συνεδρίαση του ΔΣ το βράδυ της Πέμπτης.

Οι απουσίες ως γνωστόν είχαν αποτέλεσμα τη μη συγκρότηση απαρτίας στο Σώμα.
Ο κ. Λεβεντάκης σε δηλώσεις του χθες το μεσημέρι από τα Φιλιατρά τόνισε ότι οι μη συμμετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο γνώριζαν τα θέματα και πόσο σημαντικά ήταν, έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν απόφαση και να καταθέσουν πρόταση.
Το θέμα προς συζήτηση ήταν η έγκριση προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας για την υλοποίηση πράξης «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέσει σε λειτουργία συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών του συστήματος ύδρευσης ΔΔ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.836 εκ. ευρώ.
Επίσης σημείωσε: «Το καταγγέλλω και είναι υπεύθυνοι απέναντι στον τριφυλιακό λαό, δεν λασπολογώ. Υπάρχουν άρθρα, υπάρχουν νόμοι, έπρεπε η απόφαση σήμερα να κατατεθεί, ήταν η καταληκτική ημερομηνία και το ξέρανε, δεν ήρθαν, δεν ψήφισαν, θα χάσουμε 1,8 εκ. για την Τριφυλία».

Κ.Μπ.