Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 21:43

Καλαμάτα: Άρχισε να παίρνει μορφή ο νέος πεζόδρομος της Ιατροπούλου

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Άρχισε να παίρνει μορφή ο νέος πεζόδρομος της Ιατροπούλου

 

Επιτέλους, άρχισε να διαμορφώνεται και να φαίνεται το έργο της πεζοδρόμησης της Ιατροπούλου, από τη Σιδηροδρομικού Σταθμού έως τη Νέδοντος.

Με το ρυθμό που προχωρούν οι εργασίες, μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν στο πρώτο τμήμα έως τη Χρυσάνθου Παγώνη.

Την περασμένη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την απαλλαγή των δημοτικών τελών στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις - ακόμα και στα ιατρεία - της οδού Ιατροπούλου, για το χρονικό διάστημα  που διαρκεί το έργο της πεζοδρόμησης, από την έναρξη έως την ολοκλήρωσή του. Στην ίδια απόφαση συμπεριλήφθηκαν και οι επαγγελματίες της Χρυσάνθου Παγώνη, που επηρεάζονται από το έργο.

Επίσης, την απαλλαγή των επαγγελματιών Ιατροπούλου και Χρ. Παγώνη από τους λογαριασμούς του νερού αποφάσισε και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ.

Η επιχείρηση ενημερώνει ότι για την έκδοση των μηδενικών λογαριασμών θα απαιτηθεί οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν σχετική αίτηση, διότι η ΔΕΥΑΚ δεν διαθέτει την πληροφορία για τα επαγγελματικά ρολόγια ύδρευσης της περιοχής.


NEWSLETTER