Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 09:41

Κόντρες για την ύδρευση στα Φιλιατρά

Κόντρες για την ύδρευση στα Φιλιατρά

 

Εκατέρωθεν απειλές για προσφυγή στη δικαιοσύνη αντάλλαξαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυρηλιώνης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδρακτάς, για όσα αναφέρουν στις επιστολές που έχουν ανταλλάξει δημόσια, σχετικά με την ύδρευση και τις διακοπές νερού που γίνονται στους Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά.

Οι δυο τους έδωσαν συνέχεια στην κόντρα που είχαν μέσω ανακοινώσεων και στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Για ψευδή στοιχεία έκανε λόγο ο κ. Αυρηλιώνης, ενώ για άστοχους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς μίλησε ο κ. Αδρακτάς, διευκρινίζοντας ότι άλλο είναι η αντιπαράθεση σε πολιτικό επίπεδο για το τι έπραξε και πώς ο καθένας και άλλο οι χαρακτηρισμοί που άπτονται της οικογένειας και της δουλειάς του.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα της ύδρευσης αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης τονίζοντας ότι το θέμα του νερού της Τριφυλίας μπάζει από παντού. Προανήγγειλε ότι έχει στοιχεία για το πόσοι και ποιοι κλέβουν νερό (αναφέροντας το δίκτυο από την Καναλουπού «Πλάτη») -“άτομα επώνυμα για να ποτίζουν τις ελιές και ο κόσμος δεν έχει να πιει νερό στα σπίτια του” όπως ανέφερε.

Κ.Μπ.