Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 12:30

Αναβολή και ακύρωση εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Αναβολή και ακύρωση εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας (βίντεο)


Σε αναβολή και ακύρωση εκδηλώσεων προχώρησε χθες ο Δήμος Καλαμάτας. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.


Συγκεκριμένα αναβάλλονται:
- Στη Μικρή Μαντίνεια, η σημερινή εκδήλωση της Blue Escape Band και η προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο προβολή "Balkan roots / Chris Rabbitt & Anthony Fletcher” (83’).
- Οι συναυλίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής την Τετάρτη 28 Ιουλίου στην προκυμαία του λιμανιού, την Κυριακή 19 Ιουλίου στη Μικρή Μαντίνεια και την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο μόλο του λιμανιού της Καλαμάτας.
Επίσης, ματαιώνεται το μίνι τουρνουά βόλεϊ και μπάσκετ που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 22 Ιουλίου στα υπαίθρια γήπεδα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος δήλωσε ότι "τα δεδομένα επαναξιολογούνται διαρκώς και, εφόσον απαιτηθεί, θα ληφθούν επιπλέον μέτρα, με αναβολή ή ακύρωση εκδηλώσεων".
Με ανακοίνωσή του ο δήμος επισημαίνει ότι για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε χώρους όπου δύναται να υπάρχει έλεγχος (π.χ. αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, προαύλιο Μεγάρου Χορού), έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης κρουσμάτων κορονοϊού (καταγραφή ιχνηλάτησης, αντισηπτικά, μάσκες), σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες.


NEWSLETTER