Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 07:55

Καλαμάτα: Νέα παράταση 60 ημερών για Ιατροπούλου

Γράφτηκε από την

Νέα παράταση 60 ημερών, έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για το πολύπαθο έργο πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου στο κέντρο της Καλαμάτας, καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο στην αυριανή του συνεδρίαση.

Σύμφωνα με την υπηρεσιακή εισήγηση, “είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να υπάρχει συμβατικός χρόνος, ώστε να εκτελεστούν οι εργασίες του 1ου ΑΠΕ και της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης (υπογράφηκε στις 9 Ιουλίου) για την έντεχνη ολοκλήρωση της ανάπλασης. Εκτός των ανωτέρω θα πρέπει εντός του συμβατικού χρόνου να γίνουν τακτοποιήσεις ποσοτήτων της κύριας και της συμπληρωματικής σύμβασης με τη σύνταξη 2ου ΑΠΕ, τακτοποιητικού. Αυτό έχει ως συνέπεια την απαίτηση της ύπαρξης ικανού χρονικού διαστήματος για τη σύνταξη και την έγκριση αυτών”.

Οσον αφορά τις εργασίες, το τελευταίο διάστημα προχωρούν με καλούς ρυθμούς, το έργο έχει διαμορφωθεί από τη Σιδηροδρομικού Σταθμού έως τη Χρυσάνθου Παγώνη και ολοκληρώνεται και στη συγκεκριμένη οδό, οπότε απομένει το τμήμα έως τη Νέδοντος και οι στύλοι του φωτισμού σε όλο το έργο.