Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 15:29

Στο “Αντώνης Τρίτσης” το κτήριο του Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Την ένταξη του έργου του νέου κτηρίου του Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας, προϋπολογισμού 4,3 εκ. ευρώ, στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, επιδιώκει ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Αυτό επεσήμανε ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου το Σώμα συναίνεσε για τη μεταφορά του σημαντικού έργου βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας, προϋπολογισμού 1.062.000 ευρώ, από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” στο “Αντώνης Τρίτσης”.

Ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε ότι ο δήμος περιμένει να δει τι θα γίνει για το κτήριο της πρώην Ηλεκτρικής Εταιρείας (δίπλα στο ΔΗΠΕΘΕΚ) και για το Ειδικό Σχολείο, που είχαν υποβληθεί στο “Φιλόδημο”, αλλά δεν είχαν ενταχθεί. Παρατήρησε πως «το Ειδικό θα το διεκδικήσουμε από το “Αντώνης Τρίτσης” και σε 2 μήνες θα είμαστε μελετητικά ώριμοι», ενώ για την αξιοποίηση του διώροφου κτηρίου της πρώην Ηλεκτρικής Εταιρείας θα δουν αν θα ενταχθεί στο ίδιο ή σε άλλο πρόγραμμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας, προϋπολογισμού 1.062.000 ευρώ, που είχε δημοπρατηθεί από το “Φιλόδημο”, έχει ανάδοχο τον εργολάβο Γιάννη Ηλιόπουλο με έκπτωση 56,20%.