Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 16:08

Ενημέρωση Βασιλόπουλου στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ενημέρωση Βασιλόπουλου στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που άπτονται των υγειονομικών θεμάτων, αλλά και της λειτουργίας του Κ.Υ. Την περίοδο αυτή μάλιστα, τα μέτρα λόγω του Covid-19 παραμένουν αυξημένα, με πολίτες και προσωπικό να ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον διευθυντή του Κ.Υ. Καλαμάτας γιατρό Παναγιώτη Κατσαφάδο και στελέχη του Κ.Υ., τόσο για τις συνθήκες που επικρατούν στη νοσηλευτική μονάδα, όσο και για προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Ιδιαίτερες ήταν οι αναφορές και οι ευχαριστίες από τους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας προς τον δήμαρχο για την έως τώρα βοήθεια και συμπαράσταση.

“Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σας για να συνεχίσετε να επιτελείτε το έργο σας. Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που κάνετε”, παρατήρησε από την πλευρά του ο Θαν. Βασιλόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο δήμος κάνει το χρέος του, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και τις δομές της.

Αναφέρεται ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί, με το δήμο να είναι αρωγός στο μέτρο των δυνατοτήτων του, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για τη μη διασπορά του κορονοϊού, θα υπάρξει και δειγματοληπτικός έλεγχος για Covid-19 σε εργαζόμενους του Δημαρχείου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας, εκτός του δημάρχου και του διευθυντή του Κ.Υ. Καλαμάτας, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Γ. Φάβας, η προϊσταμένη της νοσηλευτικής μονάδας Δ. Συκά, ο τεχνικός Πληροφορικής Κ. Βλαχοδημητρόπουλος και από το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ οι Ν. Μπετιχαβά και Θ. Τσιλιβαράκη.


NEWSLETTER