Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 17:10

Λειτουργία ταμείου της ΔΕΥΑΤ σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
Λειτουργία ταμείου της ΔΕΥΑΤ σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους

 

Την ίδρυση και λειτουργία ταμείου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους και τη διατήρησή του στην Κυπαρισσία συγκεκριμένες μέρες, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Ετσι σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε, το κεντρικό υπάρχον ταμείο Κυπαρισσίας θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή με ώρες λειτουργίας και εξυπηρέτησης του κοινού από 8 π.μ. έως 1 μ.μ.

Το νέο ταμείο στα Φιλιατρά θα λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα, κάθε

Τετάρτη, με ώρες εξυπηρέτησης από 8 π.μ. έως 12:30 μ.μ. Το νέο ταμείο στους Γαργαλιάνους θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με ώρες λειτουργίας και εξυπηρέτησης του κοινού από 8 π.μ. έως

1 μ.μ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα εισήχθη για την ίδρυση ταμείου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων και διατήρηση του ταμείου στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας μετά τη μεταστέγαση-μεταφορά έδρας της ΔΕΥΑ

Τριφυλίας στη Δ.Ε. Φιλιατρών.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χαράλαμπος Αυρηλιώνης τόνισε: «Το θέμα αφορά την ίδρυση ταμείου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, στη Δ.Ε. Φιλιατρών και διατήρηση του ταμείου στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας, λόγω αυξημένων αναγκών για εισπράξεις των απαιτήσεων της ΔΕΥΑ Τριφυλίας και για την εξυπηρέτηση των πολιτών όλου του Δήμου Τριφυλίας και ως ότου γίνει ολοκλήρωση πρόσληψης ΔΕ Διοικητικού Προσωπικού που είναι σε εκκρεμότητα από την προκήρυξη 3κ/2018, με το οποίο θα καλυφθούν οι θέσεις για περισσότερες ημέρες λειτουργίας των ταμείων σε κάθε Δ.Ε.».

Με τη συγκεκριμένη πρόταση διαφώνησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αντωνία Παπαδοπούλου σημειώνοντας: «Καλό θα ήταν πρώτα να εγκριθεί η μεταφορά της έδρας και μετά να συζητηθεί. Οσον αφορά τα ταμεία, θα πρέπει να ζητήσουμε από την Αποκεντρωμένη να μας υποδείξει εγγράφως τη διαδικασία δημιουργίας ταμείων κατά τόπους για να ξέρουμε πώς να κινηθούμε και τι απόφαση να πάρουμε».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER