Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 15:38

Δημαιρεσίες στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Δημαιρεσίες στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου - Νέστορος, στις σημερινές δημαιρεσίες. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Φώτης Αγγελόπουλος από τη μείζονα μειοψηφία και γραμματέας ο Ανδρέας Δαρειώτης από την πρώτη ελάσσονα μειοψηφία. Παράλληλσ την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για το υπόλοιπο της δημοτικής θητείας, έως τον Ιούνιο του 2014, εξέλεξε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Παύλος Φιλόπουλος, Θεόδωρος Χαραμαράς, Διονύσης Ψαλλίδας και Γιάννης Σαρδέλης από την πλειοψηφία, Τάσος Τσορώνης και Γιώργος Γιαλλελής από τη μείζονα μειοψηφία. Επικεφαλής της επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται να παραμείνει ο Τάκης Καρβέλας, που αναμένεται να συνεχίσει ως αντιδήμαρχος - αρμόδιος για τα οικονομικά.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι: Κώστας Βασιλόπουλος, Νίκος Βάγγαλης, Σωτήρης Σπυρόπουλος και Γεώργιος Βοργιάς από την πλειοψηφία, Κωνσταντίνος Νικήτας και Ρούλα Μουρδουκούτα από τη μείζονα μειοψηφία.