Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 15:44

Ανάγκη για επιπρόσθετη σήμανση στο Τζάνε - Καλαμάκι

Γράφτηκε από τον
Ανάγκη για επιπρόσθετη σήμανση στο Τζάνε - Καλαμάκι

Τον κίνδυνο που υπάρχει στο υπό κατασκευή οδικό τμήμα Τζάνε - Καλαμάκι, στο δρόμο Ριζόμυλος - Κορώνη, λόγω της ελλιπούς σήμανσης τις βραδινές ώρες, επεσήμανε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Κοτταρίδης.

Παρατήρησε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να πιέσει τον εργολάβο να κάνει σοβαρή σήμανση, γιατί είναι ελλιπέστατη και απαράδεκτη με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο κόσμος. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στη γέφυρα του Τζάνε υπάρχει ένα μόνο φανάρι που... φωτίζει σαν κερί.

Τον κίνδυνο τον παραδέχτηκε και ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος που είπε πως θα κάνει έγγραφο για να ενημερώσει και να ζητήσει τη βελτίωση της σήμανσης.

Με την ευκαιρία, ο δήμαρχος δήλωσε ότι με παρέμβαση του δήμου και με ενέργειες της περιφερειακής αρχής το έργο στο Τζάνε - Καλαμάκι δουλεύεται με καλούς ρυθμούς κι έχει μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης, και εκτίμησε πως σε 3-4 μήνες θα παραδοθεί, εκτός από τα 150 μέτρα στον αρχαιολογικό χώρο, στην παράκαμψη Πεταλιδίου, όπου θα γίνει κατ-εντ-κάβερ.

Γ.Σ.


NEWSLETTER