Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 12:38

Τριφυλία: Διαγραφή Κουτρουμπή ανακοίνωσε ο Ανδρινόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την άμεση διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Κουτρουμπή από την παράταξη «Η Τριφυλία ΑλλάΖει» ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων στο δήμο και την επανατοποθέτηση του κ. Κουτρουμπή ως αντιδημάρχου.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρινόπουλος αναφέρει:
«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, Κουτρουμπής Αλέξανδρος, δεν ανήκει πλέον στην παράταξή μας “Η Τριφυλία ΑλλάΖει”.
Τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν και τυπικά οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διαγραφή του από τη δημοτική ομάδα της παράταξης.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, κατά την κοινή πορεία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, σε όποια διαδρομή επιλέξει να ακολουθήσει».
Προφανώς η απόφαση του κ. Κουτρουμπή να συνεχίσει στη θέση του αντιδημάρχου για ένα ακόμη χρόνο, χωρίς να έχει ενημερωθεί η παράταξη και χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση, οδήγησε τον επικεφαλής της παράταξης σε αυτή την απόφαση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγους μήνες νωρίτερα ο κ. Ανδρινόπουλος και η σύμβουλος της παράταξής του Μαγδαληνή Ανδρινοπούλου-Καμπύλη είχαν παραιτηθεί από τις θέσεις τους, του εντεταλμένου συμβούλου για τη ΔΕ Γαργαλιάνων και της προέδρου του Κοινωνικού Φορέα αντίστοιχα.

Κ.Μπ.