Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 17:30

Παράταση στην επισκευή βιολογικού καθαρισμού Μελιγαλά

Γράφτηκε από την
Παράταση στην επισκευή βιολογικού καθαρισμού Μελιγαλά

Με την προώθηση των διαδικασιών για την υλοποίηση έργων θα ασχοληθεί κυρίως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας, που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Μελιγαλά.

Πρόκειται για: Την παράταση προθεσμίας εκτέλεσης της επισκευής υποδομών του βιολογικού καθαρισμού Μελιγαλά. Τον καθορισμό τρόπου κατασκευής των έργων συντήρησης – επισκευής εξωτερικών τουαλετών γηπέδου 5Χ5 Κοινότητας Μελιγαλά και της κατασκευής γεφυριού εντός της Κοινότητας Καρνασίου για αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Τον καθορισμό των όρων ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τα έργα αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις, προϋπολογισμού 199.994,09 ευρώ και δημιουργίας ψηφιακού πάρκου πολιτισμού στο δήμο με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας, προϋπολογισμού 218.870,97 ευρώ προ ΦΠΑ 24%.
Ακόμα, αναμένεται να εγκρίνει ή όχι την άσκηση προσφυγής εναντίον τής με αριθμό πρωτοκόλλου 4742/4-8-2020 απόφασης (πράξης) επιβολής διοικητικών κυρώσεων του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, δυνάμει της οποίας επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ στον Δήμο Οιχαλίας ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας.


NEWSLETTER