Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 08:12

Εμπρακτη στήριξη πλημμυροπαθών Καρδίτσας από τον Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Εμπρακτη στήριξη πλημμυροπαθών Καρδίτσας από τον Δήμο Καλαμάτας

 

 

Ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει έμπρακτα τον πλημμυροπαθή Δήμο Καρδίτσας και θα στείλει βοήθεια, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας “Ιανός”.

Η συγκέντρωση της βοήθειας θα γίνει σήμερα στο νέο Δημαρχείο και θα σταλεί αύριο Παρασκευή, με φορτηγό που ο οδηγός του θα παραμείνει στην Καρδίτσα, για να βοηθήσει στην προσπάθεια αποκατάστασης.

Ειδικότερα, σε επικοινωνία με τον δήμαρχο της θεσσαλικής πόλης Βασίλη Τσιάκο, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή που επλήγη. Σε συνεννόηση με τον κ. Τσιάκο, ο Δήμος Καλαμάτας συγκεντρώνει νερά, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και κλινοσκεπάσματα, τα οποία με φορτηγό του δήμου θα μεταφερθούν στην πληγείσα περιοχή. Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια και του Κέντρου Κοινότητας στο νέο Δημαρχείο (ισόγειο), από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Την αποστολή που θα φύγει αύριο, θα συνοδεύσουν ο αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ το δημοτικό φορτηγό με τον οδηγό του θα παραμείνουν στην Καρδίτσα για όσο χρειαστεί, εξυπηρετώντας τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν εκεί.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας στην τηλεφωνική επικοινωνία του με τον κ. Βασιλόπουλο τον ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία και τη στήριξή του.


NEWSLETTER