Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 12:38

Καλαμάτα: Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ ο Κώστας Αθανασόπουλος

Γράφτηκε από την

Ο Κώστας Αθανασόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, θέση που έως σήμερα κατείχε ο ίδιος ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε πριν λίγη ώρα ο κ. Βασιλόπουλος σημειώνοντας ότι στη συγκεκριμένη θέση "χρειάζεται κάποιος εργατικός, έντιμος και με διάθεση να προσφέρει, χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο Κώστας Αθανασόπουλος.

Η ανάληψη της προεδρίας της ΔΕΥΑΚ από τον κ. Αθανασόπουλο, θα φέρει τις επόμενες ημέρες αλλαγή και στην ηγεσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, στο οποίο είναι πρόεδρος από την πρώτη ημέρα της δημοτικής αρχής Βασιλόπουλου.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πιθανές αλλαγές αντιδημάρχων διευκρίνισε πως αν και η θητεία του λήγει στα τέλη Οκτωβρίου, εντούτοις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα υπάρξουν πιθανόν ανακοινώσεις, που μεταξύ άλλων εξαρτώνται και από την επικείμενη ανάληψη της διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας από την αντιδήμαρχο Τουρισμού Ελένη Αλειφέρη.

Οσο για το εάν θα γίνει άνοιγμα και σε άτομα εκτός της δικής του παράταξης και των συνεργαζόμενων, ο δήμαρχος έκανε γνωστό πως θα γίνουν συζητήσεις μόνο με συμβούλους που για δικούς τους λόγους έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από τις παρατάξεις τους.