Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 08:30

Συναντήθηκαν Νίκας - Λεβεντάκης: Αθλητικά έργα στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Την υλοποίηση έργων υποδομής για το Δήμο Τριφυλίας ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης μετά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Τα έργα αφορούν την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο Καλού Νερού – Ελαίας και την δημιουργία αθλητικού κέντρου στο οικόπεδο ανατολικά του δημαρχείου Κυπαρισσίας.

Σε σχετική ανακοίνωση από το δήμαρχο για τα έργα αυτά αναφέρεται: «Υπεγράφησαν χθες, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, συμβάσεις για την υλοποίηση έργων υποδομής στο Δήμο Τριφυλίας, ήτοι:

Α) Σύμβαση, ύψους διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000,00)€, για την υλοποίηση έργων, που αφορούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καλού Νερού – Ελαίας και συγκεκριμένα για την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα σε αυτό και

Β) Σύμβαση, ύψους διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000,00)€, για την υλοποίηση έργων, που αφορούν στο οικοπέδου έκτασης (6,8) στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται στην Κυπαρισσία (ανατολικά του Δημαρχείου) και πρόσφατα παραχωρήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας, για μια 20ετία και συγκεκριμένα για την κατασκευή, εντός αυτού, αθλητικού κέντρου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά ο ίδιος ο κ. Νίκας έχουν δεσμευθεί για την πραγματοποίηση των άνω έργων και κάνουν ό,τι χρειαστεί, προκειμένου αυτά να υλοποιηθούν, το συντομότερο δυνατόν, με γνώμονα πάντα το καλό των δημοτών μας και το δημόσιο συμφέρον.

Αλλα δύο έργα πνοής, λοιπόν, για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας πρόκειται, επί δημαρχίας μου, να γίνουν πραγματικότητα. Και αυτό, γιατί υλοποιούμε με συνέπεια, κάθε μας δέσμευση και δεν αφήνουμε ούτε μία ημέρα να πάει χαμένη».

Κ.Μπ.