Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 21:07

Μεσσήνη: Την Παρασκευή το αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΚΕΑΔΗΜ

Μεσσήνη: Την Παρασκευή το αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΚΕΑΔΗΜ

Το αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΚΕΑΔΗΜ (Κοινωφελής Επιχείρηση Αλληλεγγύης Δήμου Μεσσήνης) πρόκειται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, σε συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Η προαναφερόμενη συνεδρίαση του Σώματος ήταν να γίνει την περασμένη Τετάρτη, αλλά αναβλήθηκε λόγω της έντασης και των επεισοδίων που προκλήθηκαν μετά την κηδεία του 18χρονου Ρομά, τον οποίο σκότωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου μπήκε για να κλέψει.

Στο Συμβούλιο την Παρασκευή θα παρουσιαστεί η αναλυτική έκθεση του έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου της ΚΕΑΔΗΜ για τις χρήσεις 2015-2018, επί δημαρχοντίας Γιώργου Τσώνη και μετά την ενημέρωση το Σώμα θα λάβει και απόφαση.

Τα άλλα θέματα της συνεδρίασης είναι: Η κατηγοριοποίηση ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στη Μεσσήνη στην οδό Ελευθερίας, βάσει του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ 94/Α/2017). Η συγκρότηση επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Η έγκριση δαπάνης για τη χορήγηση νέας παροχής ισχύος 15 KVA (No 1) για τη σύνδεση με το δίκτυο μέσης τάσης στην πλατεία Χιώτη από τον ΔΕΔΔΗΕ. Η τροποποίηση τεχνικού προγράμματος - προϋπολογισμού του δήμου οικονομικού έτους 2020. Η μείωση μισθώματος επαγγελματικών μισθώσεων μηνός Σεπτεμβρίου 2020.