Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 14:30

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στη Μεθώνη

Γράφτηκε από την


Τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία “Ζορμπάς” επισκέφθηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.


Επισκεπτόμενος την περιοχή της Μεθώνης, συνοδεία του επιβλέποντος μηχανικού του δήμου Γιώργου Τζιβίσκου, ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το αποτέλεσμα της ολοκληρωμένης επέμβασης στις οδούς της κοινότητας, αλλά και την πρόοδο της ασφαλτόστρωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αφότου ενημερώθηκε από τον εργολάβο για την πορεία του έργου, δήλωσε ότι “με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα «Ζορμπά», ικανοποιούμε τις ανάγκες των δημοτών για ασφαλή προσβασιμότητα στους δρόμους του δήμου μας. Γνωρίζουμε ότι το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής χρήζει αρκετών ακόμη παρεμβάσεων, λόγω των μεγάλων αναγκών του, και γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε τη συστηματική μας προσπάθεια, για την υλοποίηση των παρεμβάσεων αυτών”.
Οι εργασίες αφορούν την υλοποίηση της σύμβασης με τίτλο “Αποκατάσταση ζημιών στη διαδημοτική οδοποιία που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα «Ζορμπάς»”, η οποία έχει προϋπολογισμό 724.000 ευρώ και υπογράφηκε στις 19 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο, μεταξύ του δημάρχου και του αναδόχου του έργου Ευστάθιου Τζικάκη.
Το έργο αποκατάστασης συνεχίζεται σε όλο το δήμο, ενώ η εργολαβία έχει ήδη πραγματοποιήσει εργασίες στις Κοινότητες Μεσοποτάμου, Πύλας και Γλυφάδας.