Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 20:14

Εγκρίνει την ενίσχυση απόρων δημοτών η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Εγκρίνει την ενίσχυση απόρων δημοτών η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας

Την ενίσχυση απόρων δημοτών με διατακτικές προμήθειας αναγκαίων για τη διατροφή τους ειδών (κρέας) και χρηματικό βοήθημα σε οικογένειες για αντιμετώπιση έκτακτης και σοβαρής ανάγκης, πρόκειται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας μεθαύριο Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι, με τηλεδιάσκεψη.

Στην ίδια συνεδρίαση η επιτροπή αναμένεται: Να εγκρίνει την επέκταση συμβάσεων τροφίμων για την κάλυψη του δημοτικού συσσιτίου. Να καθορίσει τα δημοτικά τέλη για το 2021. Να αποφασίσει για την αναγκαιότητα λήψης δανείου για τη διάνοιξη και κατασκευή οδών. Να εγκρίνει: Τη μελέτη του έργου “Διανοίξεις και κατασκευές οδών (2020)”. Τον 2ο ανακεφαλαιωτικό πίνακα εργασιών του έργου ολοκλήρωσης πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου από Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος. Την παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου ασφαλτόστρωσης τμήματος οδού Ανω Αρφαρά - Πελεκητό. Τα 1ο και 2ο πρακτικά της επιτροπής διενέργειας του διεθνούς διαγωνισμού για τη λειτουργία κινητής μονάδας επεξεργασίας Α.Σ.Α. Την απευθείας ανάθεση στη “Φάρις” του εορταστικού στολισμού και της εικαστικής χριστουγεννιάτικης παρέμβασης στην πόλη και τις κοινότητες της Καλαμάτας. Το πρακτικό της επιτροπής αξιολόγησης της διαδικασίας ανάθεσης με
διαπραγμάτευση για την προμήθεια υφασμάτινων μασκών προστασίας, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διάδοσης του Covid-19. Τη διενέργεια δαπάνης, μελέτης και τεχνικών χαρακτηριστικών για την παροχή υπηρεσιών απολυμάνσεων, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διάδοσης του Covid-19. Τον τρόπο συγκομιδής ελαιοκάρπου δημοτικών ελαιοδέντρων ελαιοκομικής περιόδου 2020 - 2021 και των ελαιοδέντρων της ίδιας ελαιοκομικής περιόδου κληροδοτήματος “Βασιλείου και Ευδοκίας Παναγιώταρου”.


NEWSLETTER