Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 10:44

Οικονομική υποστήριξη στην μικρή Αναστασία από τον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Οικονομική υποστήριξη στην μικρή Αναστασία από τον Δήμο Πύλου - Νέστορος


Η τοπική κοινωνία του Δήμου Πύλου - Νέστορος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δήμου και συγκεντρώθηκαν πάνω από 3.500 ευρώ, για οικονομική υποστήριξη στην μικρή Αναστασία από την Καλαμάτα, η οποία υποβάλλεται αυτές τις μέρες σε εξειδικευμένη θεραπεία στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, τα σχολεία, τα ΚΔΑΠ και τα δημοτικά καταστήματα του δήμου, καθώς και σύλλογοι της περιοχής μέσω των εκπροσώπων τους, συγκέντρωσαν τους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί για την εν λόγω οικονομική ενίσχυση και, παρουσία του δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα, έκαναν την καταμέτρηση του ποσού, ύψους 3.572,90 ευρώ. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό, από τους γονείς της μικρής Αναστασίας.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Παράλληλα, ο Δήμος Πύλου - Νέστορος απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε για τους πληγέντες από τον κυκλώνα “Ιανός” κατοίκους της Καρδίτσας, με τη βοήθεια των δημοτών της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής.
Αναφερόμενος στη δύναμη της αλληλεγγύης, ο δήμαρχος Π. Καρβέλας επεσήμανε ότι “τόσο το ζήτημα της μικρής Αναστασίας όσο και οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι της Καρδίτσας, οι οποίοι έζησαν πρωτοφανή καταστροφή στις περιουσίες τους, χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και στήριξης με κάθε δυνατό μέσο, από όλους μας. Είμαι υπερήφανος, που όλοι οι συνάνθρωποί μας κινητοποιούνται στις δύσκολες στιγμές, θυμίζοντάς μας τη δύναμη της ελληνικής λέξης «φιλότιμο»”.