Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 19:02

10 ηλεκτρικά οχήματα θα αποκτήσει ο Δήμος Δυτικής Μάνης

Γράφτηκε από την
10 ηλεκτρικά οχήματα θα αποκτήσει ο Δήμος Δυτικής Μάνης


Την προμήθεια 10 ηλεκτρικών οχημάτων με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” επιδιώκει ο Δήμος Δυτικής Μάνης.


Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, προχθές Δευτέρα, διά περιφοράς, στο θέμα σχετικά με την προμήθειας ηλεκτρικών οχημάτων και την πρόσκληση “Δράσεις ηλεκτροκίνησης στους δήμους'', αποφασίστηκαν: Η αποδοχή των όρων συμμετοχής στο “Αντώνης Τρίτσης” και η υποβολή της πρότασης για ηλεκτρικό σάρωθρο, ηλεκτρικό όχημα με ψεκαστικό, ηλεκτρικό ανατρεπόμενο, ηλεκτρικό όχημα με σταθερή καρότσα, ηλεκτρικό φορτηγό με κατασκευή αποφρακτικού, ηλεκτρικό VAN κινητό συνεργείο, 3 ηλεκτρικά οχήματα 7 θέσεων και ηλεκτρικό επιβατηγό όχημα, μαζί με 5 σημεία φόρτισης αυτών.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης συμμετέχει στην προσπάθεια θεραπείας της μικρής Αναστασίας, με κουμπαράδες αγάπης που τοποθέτησε στις κοινότητές του μετά από συνεννόηση με τους προέδρους. Οπως ανακοινώθηκε, πολύ σύντομα θα καταθέσει αρμοδίως το ποσό που θα συγκεντρώσει η διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου από το άνοιγμα των κουμπαράδων.


NEWSLETTER