Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 11:23

Δωρεάν τεστ στον Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Δωρεάν τεστ στον Δήμο Οιχαλίας

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού θα κάνουν κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) στο Δήμο Οιχαλίας, ύστερα από συνεργασία της δημάρχου κ. Γεωργακοπούλου με τον επιστημονικά υπεύθυνο κ. Κατσαφάδο και το συντονιστή δράσεων κ. Βλαχοδημητρόπουλο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας.

Τα τεστ θα γίνουν τη Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο “Μαρία Κάλλας” στον Μελιγαλά.
Ο δήμος για τη διευκόλυνση μετακίνησης των πολιτών ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διεξάγει ελέγχους στο Δώριο στο παλιό Δημαρχείο και την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στο Διαβολίτσι στο παλιό Δημαρχείο, τις ίδιες ώρες. Για το λόγο αυτό ο δήμος καλεί τους ελαιοπαραγωγούς που έχουν προσκαλέσει εργάτες γης τρίτων χωρών -οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει και εργάζονται ή πρόκειται να έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα-, ώστε με δική τους μέριμνα να φροντίσουν την εξέταση των εργατών. Επίσης, καλεί όλους τους πολίτες που επιθυμούν, να κάνουν το τεστ συμβάλλοντας έτσι στον κοινό στόχο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου.
Όσοι επιθυμούν να κάνουν τεστ θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 27243 60352 και να ενημερωθούν για το πότε να προσέλθουν, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός. Εφόσον υπάρξει αυξημένη συμμετοχή για τη διενέργεια τεστ από τους δημότες, θα γίνουν επιπλέον επισκέψεις των κλιμακίων του ΕΟΔΥ.


NEWSLETTER