Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 14:20

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα

Γράφτηκε από την
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα


Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα:

“Οι ημέρες των Χριστουγέννων ενδυναμώνουν την προσδοκία μας για ένα καλύτερο αύριο και μας προτρέπουν να προσεγγίσουμε το πραγματικό μήνυμα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, που είναι η αγάπη, η ελπίδα και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.
Ο Δήμος μας και σε αυτές τις εορτές θα σταθεί δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, προσφέροντας την αγάπη του με όσα μέσα διαθέτει.
Δυστυχώς, ο φετινός εορτασμός βρίσκει την ανθρωπότητα να δοκιμάζεται από έναν αόρατο ιό, ο οποίος απειλεί ανθρώπινες ζωές και σκορπίζει παντού θλίψη. Ας μην επιτρέψουμε όμως στο φόβο να κυριεύσει τις καρδιές μας, διότι ο Χριστός μας στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Ας υψώσουμε τα μάτια της ψυχής στον ουρανό, προσευχόμενοι για όσους δίνουν μάχη για τη ζωή, για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που υπερβάλλουν εαυτούς, για τους χιλιάδες που έχασαν τη μάχη για ζωή, αλλά και για τους οικείους τους, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια.
Ευχόμεθα εγκαρδίως σε όλους τους συνδημότες μας, αλλά και τους εργαζομένους του Δήμου, ιδιαιτέρως δε σε αυτούς που θα βρίσκονται στο καθήκον τις άγιες ημέρες, να έχουν υγεία, δύναμη και κάθε ευτυχία. Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν.
Ας γίνει λοιπόν η καρδιά μας κατάλυμα, στο οποίο θα γεννηθεί ο Χριστός και θα ανατείλει η ελπίδα στον κόσμο.
Καλά Χριστούγεννα - Χρόνια πολλά!”


NEWSLETTER