Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 09:14

Εκοψαν πίτα στη ΔΕΥΑΚ: Έτος έργων το 2021

Γράφτηκε από την

Το 2021 είναι έτος μεγάλων έργων για τη ΔΕΥΑΚ, επεσήμανε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, χθες στην κοπή της πίτας της επιχείρησης, σε μία λιτή τελετή τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρουσία του προέδρου της Κώστα Αθανασόπουλου, μελών του Δ.Σ., του διευθυντή και του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων.

Ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που η ΔΕΥΑΚ έχει μπροστά της, αλλά και στα μεγάλα έργα που είτε υλοποιούνται είτε έχουν δρομολογηθεί, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις διεκδικήσεις χρηματοδότησης που το τελευταίο διάστημα ξεπερνούν τα 30 εκ. ευρώ.

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο προσωπικό της επιχείρησης, αλλά και στην ανάγκη ενίσχυσής του, τονίζοντας ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η δημοτική αρχή με πράξεις και όχι με λόγια.
Κλείνοντας, έκανε αναφορά και στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Παναγιώτη Κουφαλάκο, ο οποίος πρόσφατα υπέβαλε την παραίτησή του για να συνταξιοδοτηθεί, εστιάζοντας στη διαδρομή του στην επιχείρηση και ζητώντας το επόμενο διάστημα, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, να υπάρξει μέριμνα από το Δ.Σ., προκειμένου να τιμηθεί για τις υπηρεσίες του προς τη ΔΕΥΑΚ.
Ευχές, με αναφορές στο έργο της ΔΕΥΑΚ και στους στόχους που έχουν τεθεί, έκανε ο πρόεδρός της Κ. Αθανασόπουλος, ενώ τις δικές τους ευχές έδωσαν ο διευθυντής Μιχάλης Βασιλειάδης και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Π. Κουφαλάκος.