Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 21:07

Ανάθεση μεταφοράς των σκουπιδιών στην Οικονομική Επιτροπή Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Η ανάθεση της μεταφοράς των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας αποτελεί ένα από τα αντικείμενα με τα οποία θα ασχοληθεί η Οικονομική Επιτροπή, που συνεδριάζει αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο.

Ειδικότερα, τα θέματα που αφορούν στα απορρίμματα στην αυριανή συνεδρίαση του Σώματος είναι, α) η ανάθεση, έπειτα από διαπραγμάτευση, της μεταφοράς και διάθεσης των απορριμμάτων του δήμου, β) η απ’ ευθείας ανάθεση της μεταφοράς και διάθεσης απορριμμάτων του δήμου για το διάστημα μέχρι την έγκριση της σχετικής σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο και γ) η ανάθεση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την επεξεργασία των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας -και ειδικότερα για τον σταθμό μεταφόρτωσης και την επεξεργασία τους.

Στην ίδια συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή θα συζητήσει την ανάθεση, έπειτα από διαπραγμάτευση, της προμήθειας υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του δήμου για το 2013.

Τέλος, μεταξύ άλλων, θα ασχοληθεί με την παραλαβή της μελέτης γεωλογικής καταλληλότητας όσον αφορά στην πολεοδομική μελέτη της Κηπούπολης, ενώ θα προβεί και στη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για τη μελέτη της πράξης εφαρμογής του Ασπροχώματος.