Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 19:14

Παράταση στην ανάπλαση πεζοδρομίων στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την
Παράταση στην ανάπλαση πεζοδρομίων στα Φιλιατρά

Την παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας και τη μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών» αποφάσισε ομόφωνα σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Στριμπάκος: «Κατόπιν και του από 18-1-2021 εισηγητικού εσωτερικού εγγράφου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη και την ηλεκτρονική ενημέρωση της Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ, στην οποία συμμετέχουν τα μέλη τα Επιτροπής Διαγωνισμού, ότι η απεργία - αποχή συνεχίζεται μέχρι 22-1-2021, πρέπει να παραταθεί η διαγωνιστική διαδικασία και να μετατεθεί η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών για μετά το τέλος της απεργίας».
Έτσι αποφασίστηκε να παραταθεί η διαδικασία και να οριστεί νέα ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί.


NEWSLETTER