Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 18:44

Δριμής για «φρεζαρισμένους» δρόμους στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την

Την κατάσταση με τους «φρεζαρισμένους» δρόμους στα Φιλιατρά επισημαίνει με κείμενό του ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» Δημήτρης Δριμής.

Κάνει λόγο για φρεζαρίσματα χωρίς σύμβαση, χωρίς σχέδιο, χωρίς λογική. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
“Μεταφέρω το διάλογο στο χαρτί, όπως ακριβώς μου μεταφέρθηκε. Δύο Φιλιατρινοί συζητούν. Ο Παύλος και ο Κώστας. Ο Παύλος έχει φτάσει, αρχές του χρόνου, από την Αθήνα, και έχει… απορίες… «ρε Κώστα, ρωτάει, τι πάθανε οι δρόμοι μας και τους φρεζάρατε; Τι θα φυτέψουμε; Δεν έχει χαθεί η περίοδος για την ανοιξιάτικη πατάτα;».
Τέτοια εικόνα παρουσιάζουν πολλοί δρόμοι της πόλης των Φιλιατρών, από τον Οκτώβριο του 2020. Κάτω από την πλατεία, από το βορρά ως το νότο. Δρόμοι που κάποιοι βιάστηκαν να «φρεζάρουν», λες και έτρεχαν να προλάβουν τα πρωτοβρόχια.
Φρεζαρίσματα χωρίς σύμβαση, χωρίς σχέδιο, χωρίς λογική… Και τώρα; Τώρα περιμένουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, για να γίνει δυνατή η ασφαλτόστρωση, με σύμβαση που έγινε στις 24 Δεκεμβρίου 2020.
Ευχόμαστε να μην συμβεί κάτι δυσάρεστο στους πολίτες και στα οχήματά τους, μέχρι την αποκατάσταση των δρόμων.
Λίγος, όμως, σεβασμός στους πολίτες και την πόλη, αλλά και στις διαδικασίες παραγωγής δημοτικού έργου, δεν θα έβλαπτε κύριε δήμαρχε. Αντίθετα, πολλαπλά θα ωφελούσε!».