Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 07:40

Χωρίς απαρτία το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Σαμποτάζ συμβούλων καταγγέλλει ο Λεβεντάκης

Χωρίς απαρτία το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Σαμποτάζ συμβούλων καταγγέλλει ο Λεβεντάκης

«Σαμποτάρετε το Δήμο Τριφυλίας και όχι το δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Τριφυλίας για τους δημοτικούς συμβούλους που δεν συμμετείχαν στη χθεσινή του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση, με κύριο θέμα το τεχνικό πρόγραμμα.

Καταλογίζει στους συμβούλους που δεν συμμετείχαν ότι ακυρώνουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο τριφυλιακός λαός και πως στόχο έχουν να μην περάσει το τεχνικό πρόγραμμα και να καθυστερήσει η έγκριση του προϋπολογισμού.
Χαρακτηριστικά ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:
«Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη, για σήμερα, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που επρόκειτο να διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω έλλειψης απαρτίας.
Παρόντες δήλωσαν οι: 1) κ. Μπακούρος, 2) κ. Φρούσος, 3) κ.Παναγοπούλου, 4) κ. Κουκούμης, 5) κ. Βλάχος, 6) κ. Στριμπάκος, 7) κ. Ασημακόπουλος, 8) κ. Αυρηλιώνης, 9) κ. Ανδρινόπουλος, 10) κ. Καμπύλη, 11) κ. Κουτρουμπής.
Το αποτέλεσμα, για τους μη παρευρισκόμενους και απόντες, ευτυχές και αναμενόμενο, πιστεύω. Μιας και στόχος τους ήταν να μην περάσει το τεχνικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου να καθυστερήσει η έγκριση του προϋπολογισμού. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά, ότι χωρίς προϋπολογισμό είναι αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία του δήμου και το σημαντικότερο όλων δεν υπάρχουν έργα (που αυτό είναι φαίνεται και το ζητούμενό τους).
Αλλά, να ξέρετε πως...
Με το να απέχετε από τα Δημοτικά Συμβούλια, ακυρώνετε πρωτίστως την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό σας ο Τριφύλιος πολίτης, με την ψήφο του.
Η εσκεμμένη στάση σας "κύριοι" και οι μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες, παραπέμπουν σε μίσος για τον τόπο, τον οποίο, από τη θέση αυτή, κληθήκατε να υπηρετήσετε. Με το να μην παρευρίσκεστε σήμερα, ως οφείλατε, στο Δημοτικό Συμβούλιο, δε σαμποτάρετε το δήμαρχο Γεώργιο Λεβεντάκη. Σαμποτάρετε το δήμο και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι το θλιβερό της υπόθεσης.
Φανείτε, πριν να είναι αργά για τούτο τον τόπο, συνεπείς και αντάξιοι της θέσης που σας δόθηκε, από το λαό της Τριφυλίας».