Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 19:41

Μήνυμα Γεωργακοπούλου για την Ημέρα της Γυναίκας

Γράφτηκε από την
Μήνυμα Γεωργακοπούλου για την Ημέρα της Γυναίκας

 

«Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι να φροντίζουμε την υγεία μας»: Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου σε όλες τις γυναίκες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, την προσεχή Δευτέρα 8 Μαρτίου.

“Ο προληπτικός έλεγχος σε κάθε ηλικία είναι απαραίτητος, ώστε κάθε γυναίκα να είναι και να νιώθει όσο το δυνατόν πιο υγιής. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, στη μάνα, στη σύζυγο, στην κόρη, στην αδελφή, στην γυναίκα της πόλης και του χωριού, στην εργαζόμενη και την άνεργη”, συνεχίζει η κ. Γεωργακοπούλου στο μήνυμά της.

Ακόμη, στην σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Οιχαλίας αναφέρεται ότι “η 8η Μαρτίου είναι ημέρα τιμής για την ισότιμη παρουσία της γυναίκας στην εργασία, στο σπίτι, στις ίσιες ευκαιρίες. Ο Δήμος Οιχαλίας σε αυτή την δύσκολη εποχή που περνάμε, σεβόμενος το ρόλο, την δράση και τον καθημερινό αγώνα των γυναικών, προσπαθεί με τις υποστηρικτικές δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι» και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς να βρίσκεται κοντά στην γυναίκα δίνοντας την ευκαιρία να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης”.


NEWSLETTER