Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 07:53

Δήμος Οιχαλίας: Προτάσεις για ένταξη έργων στο «Αντώνης Τρίτσης»

Γράφτηκε από την
Δήμος Οιχαλίας: Προτάσεις για ένταξη έργων  στο «Αντώνης Τρίτσης»

 

Με προτάσεις έργων για ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” θα ασχοληθεί, κυρίως, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας μεθαύριο Πέμπτη, από τις 11 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, διά περιφοράς.

Ειδικότερα, πρόκειται: Να αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και να εγκρίνει τις προτεινόμενες δράσεις της αίτησης χρηματοδότησης για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος). Να εγκρίνει την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για έργα ενίσχυσης δικτύου ύδρευσης του δήμου. Να εγκρίνει τη μελέτη βελτίωσης αγροτικών οδών για την υποβολή της στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Ακόμα, η επιτροπή αναμένεται να εγκρίνει: Την παράταση περαίωσης εργασιών του έργου ανάπλασης κεντρικής πλατείας Διαβολιτσίου. Την αποδοχή δωρεάς ποσού 1.240 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα για την υλοποίηση εργασιών καλλωπισμού και συντήρησης του μνημείου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι. Την αποδοχή δωρεάς της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας. Την αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 172.784,04 ευρώ για την κατασκευή γηπέδου 5x5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην Κοινότητα Αγίου Σώστη. Το 1ο πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής γηπέδου 5x5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην Κοινότητα Δεσύλλα. Τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (άρθρο 107 Ν.4483/17), έτους 2021.

 

ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Μεθαύριο συνεδριάζει δια περιφοράς και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, από τις 12.30 έως τη 1 το μεσημέρι, για τον καθορισμό απεικόνισης μορφών του 1821 στο παλιό Δημαρχείο Δωρίου.


NEWSLETTER