Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 11:40

Σύμβαση με τον ανάδοχο για το νέο σχολικό συγκρότημα της Κορώνης

Γράφτηκε από την
Σύμβαση με τον ανάδοχο για το νέο σχολικό συγκρότημα της Κορώνης

 

Ενα ακόμα βήμα έγινε για το σημαντικό έργο ανέγερσης νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου - ΓΕΛ Κορώνης, στην εκτός σχεδίου περιοχή Σαράντου στην Δ.Ε. Κορώνης, προϋπολογισμού 6 εκ. ευρώ, για την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου - Νέστορος ενέκρινε ομόφωνα “την αποστολή του σχεδίου απόφασης, σύμφωνα με το οποίο αποφασίζει ότι τα μέτρα που περιγράφονται και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίστηκαν από τον ανάδοχο για την απόδειξη της αξιοπιστίας του κρίνονται επαρκή, αφού έχει δεσμευτεί να καταβάλει το διοικητικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε με απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, έχει διευκρινίσει τα γεγονότα και τις περιστάσεις με ολοκληρωμένο τρόπο, γεγονός που αποδεικνύεται από την ίδια την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το σχέδιο σύμβασης για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος στην Κορώνη έχει εγκριθεί από το Ε’ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ανάδοχος του σημαντικού έργου που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και τη ΣΑΤΑ, είναι η εταιρεία “Στάθης Κοκκίνης Τεχνολογία 2020 Α.Ε.” με έκπτωση 43,71%. Η προθεσμία υλοποίησής του είναι 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.


NEWSLETTER