Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 11:30

Σύσκεψη για τα αδέσποτα στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Σύσκεψη για τα αδέσποτα στο Δήμο Τριφυλίας

«Θα πρέπει να υπάρχει μια διαρκής μέριμνα για καλύτερες συνθήκες ζωής για τα αδέσποτα, τα ανυπεράσπιστα θύματα της ανθρώπινης αδιαφορίας και εγκατάλειψης», τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τριφυλίας Σωτήρης Μπακούρος σε μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Επισημαίνει ότι ο Δήμος Τριφυλίας σε αυτή την κατεύθυνση συνεργάζεται με φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωους για να προσφέρει ό,τι καλύτερο, ενώ γνωστοποιεί ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του δημάρχου με φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωους για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.
Χαρακτηριστικά ο κ. Μπακούρος τονίζει: «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων σήμερα (σ.σ. χθες) και το ενδιαφέρον μας δεν θα πρέπει να περιορίζεται σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα πρέπει να υπάρχει μια διαρκής μέριμνα για καλύτερες συνθήκες ζωής για αυτά τα ανυπεράσπιστα θύματα της ανθρώπινης αδιαφορίας και εγκατάλειψης. Ο Δήμος Τριφυλίας κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση συνεργάζεται με φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωους, ώστε να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί γι’ αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα. Ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει υιοθετώντας ένα εγκαταλελειμμένο ζωάκι.
Ο Δήμος Τριφυλίας, υπό την αιγίδα του δημάρχου κ. Λεβεντάκη, οργανώνει την Τρίτη 6/4 στη 1 μ.μ. (τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα Covid) σύσκεψη με τις φιλοζωικές οργανώσεις και τους φιλόζωους του δήμου μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων».


NEWSLETTER