Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 17:50

Αμισθος ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Καλαμάτας ο Γιώργος Μπουγάς

Γράφτηκε από την
Αμισθος ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Καλαμάτας ο Γιώργος Μπουγάς

 

Αμισθος ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου ορίστηκε ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Μπουγάς, με χθεσινή απόφαση του δημάρχου.

Ο κ. Βασιλόπουλος καλωσόρισε τον κ. Μπουγά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στην ενημέρωση από το δήμο σημειώνεται ότι ο Γ. Μπουγάς είναι πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μεσσηνίας, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό.

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου, ο συνεργάτης είναι εμπειρογνώμονας ειδικού αντικειμένου, σε θέματα σχετικά με τη Διεύθυνση Πολεοδομίας και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, με κύριο αντικείμενο την παροχή και τη διατύπωση προφορικών και γραπτών συμβουλών, μεταξύ άλλων σε θέματα: εκπόνησης μελετών, αδειοδότησης έργων και διαδικασιών ένταξης έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. τοπογραφικών μελετών, αποτυπώσεων και χαράξεων, αρχιτεκτονικών μελετών, επιβλέψεων και κατασκευών κτηρίων και ανοικτών έργων, στατικών μελετών, θεμάτων περιβαλλοντικού σχεδιασμού κτηρίων, επίβλεψης εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, μελετών πυρασφάλειας κτηρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER