Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 19:27

Μεγάλη κίνηση σήμερα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Γράφτηκε από την


Μεγάλη ήταν η κίνηση χθες στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, καθώς είχε λαϊκή και χιλιάδες καταναλωτές έσπευσαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι.

Ο κόσμος αγόρασε προϊόντα φρέσκα και ποιοτικά για το εορταστικό τραπέζι σε πολύ καλές τιμές, ενώ στην ΚΑΚ τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με παραγωγούς και καταναλωτές να συμμορφώνονται στα μέτρα.
Λαϊκή αγορά θα έχει και τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.
Χθες Μεγάλη Τετάρτη, την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με πολίτες, παραγωγούς κι επαγγελματίες της Αγοράς και σε δηλώσεις του ανέφερε: “Βρισκόμαστε εδώ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, τη μεγαλύτερη υπεραγορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εμείς από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει ότι πρέπει να στηρίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται εδώ. Στόχος μας είναι η ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου, εδώ που δραστηριοποιούνται δεκάδες έμποροι και παραγωγοί, την επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου και βρίσκουν φρέσκα, ποιοτικά και φθηνά προϊόντα. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Να είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά”.