Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 13:50

Βασιλόπουλος σε Κέντρο Υγείας και Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Βασιλόπουλος σε Κέντρο Υγείας και Νοσοκομείο Καλαμάτας

Επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας πραγματοποίησε χθες Μεγάλη Πέμπτη ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την υγειονομική κατάσταση, για την πορεία των ελέγχων ανίχνευσης του κορονοϊού και για το πρόγραμμα των εμβολιασμών, ενώ αντάλλαξε ευχές με το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό των δύο δομών υγείας.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε: “Στο πρόσωπο του διευθυντή του κ. Κατσαφάδου και του υπεύθυνου δράσεων του ΕΟΔΥ κ. Βλαχοδημητρόπουλου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, υγειονομικούς και διοικητικούς για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη. Πέρυσι το Πάσχα εορτάστηκε με φόβο και ανησυχία. Φέτος η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη και ευελπιστούμε με εισιτήριο το εμβόλιο -που βλέπουμε τους ρυθμούς να αυξάνουν- θα καταφέρουμε του χρόνου το Πάσχα να έχουμε πάρει πίσω τη ζωή μας κι όλα θα είναι τελείως διαφορετικά. Χρόνια πολλά σε όλους τους υγειονομικούς. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι για κάποια πράγματα που για εμάς είναι δεδομένα, να είμαστε αυτές τις ημέρες με τις οικογένειές μας, για τους υγειονομικούς δεν ισχύουν, καθώς παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μάχης για να προστατεύουν τη δημόσια υγεία, δηλαδή όλους εμάς”.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος επισκεπτόμενος το Νοσοκομείο Καλαμάτας είχε συνάντηση με τη διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη. Ενημερώθηκε για τα δεδομένα που επικρατούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα και αντάλλαξε ευχές για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER