Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 15:10

Και ανήμερα του Πάσχα θα διανεμηθεί το συσσίτιο του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Και ανήμερα του Πάσχα και όλες τις ημέρες των γιορτών θα διανεμηθεί το συσσίτιο του Δήμου Καλαμάτας στα σπίτια των δικαιούχων.

Ο δήμος υπενθυμίζει ότι μέσω των υπηρεσιών και των δομών της Διεύθυνσης Πρόνοιας έχει μοιράσει είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα) σε 160 οικογένειες του Δημοτικού Παντοπωλείου, ενώ έχουν διανεμηθεί 1.598 κιλά κρέατος σε 515 δικαιούχους.

Ο δήμος ευχαριστεί το Σύλλογο Κυριών Καλαμάτας για την προσφορά ενός γεύματος στο Δημοτικό Συσσίτιο τη Δευτέρα του Πάσχα, την Ενωση Συνταξιούχων Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Μεσσηνίας για την προσφορά ποσού 500 ευρώ και τροφίμων (πρώτες ύλες) για το Δημοτικό Συσσίτιο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας για την προσφορά 420 συσκευασιών οδοντόκρεμας στο Δημοτικό Παντοπωλείο, την Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας για την προσφορά φαγητού 10 ημερών, την εταιρεία Φραγγέας Χρήστος και Κυριάκος Ο.Ε. για την προσφορά ψωμιού και το ιχθυοπωλείο Τασούλας Ι. Φοίφα για την προσφορά ψαριών για το Δημοτικό Συσσίτιο, καθώς και συμπολίτες μας που κατά καιρούς προσφέρουν στις κοινωνικές δομές του.