Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 21:59

Επίσκεψη Χρονά στον Ερυθρό Σταυρό

Γράφτηκε από την

 

Στο πλαίσιο των επαφών του με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, αλλά και εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υγείας Άγγελος Χρονάς επισκέφθηκε το Παράρτημα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του παραρτήματος Δήμητρα Ψαρούλη και εθελόντριες, ο κ. Χρονάς εξέφρασε και μετέφερε τις  ευχαριστίες του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για το πολύπλευρο έργο που προσφέρει ο Ερυθρός Σταυρός.

Ο κ. Χρονάς δήλωσε ότι «το διαχρονικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δε χρειάζεται συστάσεις. Ακόμα και στην πανδημία η παρουσία του και η δράση του είναι συνεχής και αθόρυβη και οφείλουμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε το έργο του και ως περιφερειακή αρχή σε ό,τι μας ζητηθεί θα είμαστε στο πλευρό του» και συμπλήρωσε: «Σε εποχές δύσκολες ο εθελοντισμός αποτελεί μία φωτεινή ένδειξη πως τίποτα δεν έχει χαθεί και υπάρχει πάντα κάτι ή κάποιος που μπορεί να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να αποκτήσουμε και πάλι την αισιοδοξία μας και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο».