Σάββατο, 01 Μαϊος 2021 18:19

Το πασχαλινό μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη

Γράφτηκε από την
Το πασχαλινό μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη

Μήνυμα προς τους δημότες Τριφυλίας ενόψει του Πάσχα εξέδωσε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Αναλυτικά το μήνυμα:

"Αγαπητές συνδημότισσες και Αγαπητοί συνδημότες,

Για ακόμα μία χρονιά, υπό διαφορετικές συνθήκες, αλλά με τη δέουσα κατάνυξη, παρακολουθήσαμε τις Άγιες αυτές Ημέρες, την πορεία προς την κορύφωση του Θείου Δράματος.

Βιώσαμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους, συνοδευόμενες από πόνο, ταπείνωση και οδύνη.

Στιγμές σπαρακτικές, τις οποίες έρχεται να αντικαταστήσει το χαρμόσυνο κι ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου.

Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, που με τη Σταυρική Του Θυσία, ήρθε να μας διδάξει την, άνευ όρων, αγάπη και την αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο.

Ήρθε να μας αποδείξει πως, στο τέρμα κάθε δύσκολης διαδρομής, υπάρχει πάντα φως, για ελπίδα και αισιοδοξία.

Οι αξίες Του, διαχρονικές και πάντα επίκαιρες, που αν τις ακολουθήσουμε κι εμείς, μπορούν να πάνε τη ζωή μας ένα βήμα παραπέρα και να την οδηγήσουν σε πιο φωτεινά μονοπάτια.

Ετούτη, τη φωτεινή Του αλήθεια, ας κρατήσουμε πολύτιμη παρακαταθήκη, στο μέρος της καρδιάς και ας κάνουμε την αγάπη, πράξη.

Σας εκφράζω, τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ζεστασιά και ευτυχία.

Μια ξεχωριστή σκέψη και θερμές ευχές, στέλνω επίσης στους ξενιτεμένους Τριφύλιους, όπου γης, στους ναυτικούς μας, στα πέλαγα του κόσμου, καθώς επίσης και στα στρατευμένα μας παιδιά, που υπηρετούν την Πατρίδα και βρίσκονται αυτές τις ημέρες, μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον.

«Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα» σε όλους σας!

Κυπαρισσία 01-05-2021

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ"


NEWSLETTER