Σάββατο, 01 Μαϊος 2021 21:49

«Ανυπότακτα Φιλιατρά» για φυτεύσεις

«Ανυπότακτα Φιλιατρά» για φυτεύσεις

 

«Πρακτικές κουκουλώματος της κατάντιας της πόλης από τον Φιλιατρινό δημοάρχοντα με άναρχες, άτεχνες, ακαλαίσθητες φυτεύσεις εποχικών φυτών» καταγγέλλουν τα «Ανυπότακτα Φιλιατρά», μαζί με τις ευχές τους για καλό Πάσχα. Για ακόμη μια φορά δε, τονίζουν ότι αγωνίζονται για αυτοδιοίκητο Δήμο Φιλιατρών.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Τα "Ανυπότακτα Φιλιατρά" ενόψει της εορτής του Πάσχα εύχονται υγεία, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση στους/στις Φιλιατρινούς/νες όπου κι αν βρίσκονται!

Τα "Ανυπότακτα Φιλιατρά" επισημαίνουν: Το ευοίωνο μέλλον της πόλης και των χωριών μας περνάει μόνο μέσα από το αυτοδιοίκητο των Φιλιατρών. Συντοπίτες/σες, στηρίζουμε τον τόπο μας αγωνιζόμενοι για την επαναφορά του αυτοδιοίκητου: Δήμος Φιλιατρών! Στηρίζουμε τα μαγαζιά της περιοχής μας, τα προτιμάμε χωρίς άλλη επιλογή. Αγωνιζόμαστε για την επανόρθωση βλαβών που υπέστη η πόλη συνέπεια του "Καλλικράτη", όσο παραμένουμε στον καταστροφικό αυτό για την πόλη - πατρίδα χωροταξικό σχεδιασμό. Οι πρακτικές κουκουλώματος της κατάντιας της πόλης από τον Φιλιατρινό δημοάρχοντα με άναρχες - άτεχνες - ακαλαίσθητες φυτεύσεις εποχικών φυτών. Με την εκρίζωση καλλωπιστικών δένδρων που φυτεύτηκαν το 2020 κι εκριζώθηκαν το 2021 για να φυτευτούν νέα καλλωπιστικά δένδρα. Με την τοποθέτηση περίεργων και κακόγουστων φωτισμών καθώς και με τα ασπρίσματα των ρείθρων. Τα Φιλιατρά δεν είναι χωριό, ούτε θα γίνουν και τέτοιου είδους πρακτικές δεν μας ξεγελάνε. Οι παραπάνω βέβαια επεμβάσεις, ας μην ξεχνάμε όλοι μας: κοστίζουν! Συγχαίρουμε τον δημοάρχοντα για τις σουρεαλιστικές - σουγλιστικές παραστάσεις ροής ανθέων που τοποθετήθηκαν στον Πύργο του Αϊφελ! Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια!

Κλείνουμε με ένα ερώτημα συντοπίτες/σες προς όλους σας: Τι κρύβει ο αισθητικός μεταμοντερνισμός της τοποθέτησης γλαστρών στο νεοϊστορικό κτήριο του Δημαρχείου Φιλιατρών και συγκεκριμένα στην πόρτα του Ρολογιού; Απαντάμε: μια σάπια πόρτα κρύβει! Ο "Καλλικράτης" δεν είναι φυλακή. Κι αν είναι, εμείς θα αποδράσουμε».