Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 15:55

Λεβεντάκης σε Πέτσα για «Αντώνης Τρίτσης»

Γράφτηκε από την
Λεβεντάκης σε Πέτσα για «Αντώνης Τρίτσης»

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε προχθές το πρωί, στο γραφείο του στην Αθήνα, ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι προσκλήσεις του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με στόχο να μην χαθούν χρηματοδοτήσεις από αυτό αλλά και από άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα του υπουργείου Εσωτερικών. Τον δήμαρχο συνόδευε ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Τριφυλίας, δικηγόρος Νίκος Αγγελόπουλος.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Λεβεντάκης, η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ένας από τους σκοπούς της συνάντησής μας ήταν η συζήτηση αναφορικά με το θέμα των προσκλήσεων στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", προκειμένου να μη χαθούν πόροι από το πρόγραμμα αυτό και να επιτύχουμε για το δήμο μας τη χρηματοδότηση έργων τέτοιων, που θα συμβάλουν κατά πολύ στην ανάπτυξη του τόπου μας. Επιπροσθέτως, ενημέρωσα τον κ. υπουργό σχετικά με την πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε τη χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τονίζοντάς του παράλληλα την αναγκαιότητα αυτών των έργων για το Δήμο Τριφυλίας. Όπως έχω και στο παρελθόν αναφέρει, ζητούμενό μου είναι η εκμετάλλευση οιουδήποτε διαθέσιμου χρηματοδοτικού προγράμματος (όπως ΕΣΠΑ, "Αντώνης Τρίτσης" κ.λπ.) με κάθε τρόπο προς όφελος του δήμου και των κατοίκων του. Δεν προτίθεμαι να αφήσω στην "τύχη" του κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με το οποίο μπορώ να επιτύχω όσα αναλογούν στην Τριφυλία μας και σε όλους εσάς. Κύριο μέλημά μου, άλλωστε, ήταν, είναι και θα είναι η άνοδος της Τριφυλίας!».


NEWSLETTER