Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 08:15

Δήμος Τριφυλίας: Οργισμένη αντίδραση Λεβεντάκη για σκουπίδια εκτός κάδων

Γράφτηκε από τον
Δήμος Τριφυλίας: Οργισμένη αντίδραση Λεβεντάκη για σκουπίδια εκτός κάδων

«Καμία ανοχή, πλέον, σε κανέναν και από κανέναν» τονίζει με έντονο και οργισμένο ύφος σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, για ένα ακόμη συμβάν με δεκάδες σακούλες με απόβλητα καλλιεργειών έξω από κάδο.

Ο δήμαρχος καλεί αυτούς που τις άφησαν να τις απομακρύνουν και τονίζει πως πρόκειται να υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Χαρακτηριστικά ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:

«Για ακόμα μία φορά η ασυνειδησία, όπως και η επιπολαιότητα κάποιου ή κάποιων συμπολιτών μας (καλλιεργητών, εν προκειμένω) βρήκαν τρόπο και τόπο να "αναδειχτούν". Σε σημείο της διαδρομής Φιλιατρών - Αγίας Κυριακής (και συγκεκριμένα στο δρόμο προς "Λεβεντακέικα"), ένα βουνό από σακούλες απορριμμάτων, που εμπεριέχουν απόβλητα καλλιεργειών, βρίσκονται εκεί αποδεικνύοντας το "απολίτιστο" του χαρακτήρα τους. Εικόνες ντροπής που, δυστυχώς, μιλούν από μόνες τους και προκαλούν σε όλους οργή και θλίψη. Πολύ δε περισσότερο, στους εργαζόμενους στον Τομέα της Καθαριότητας του δήμου μας, που πασχίζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες να διατηρήσουν τις πόλεις και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας καθαρές. Καλώ τους υπαίτιους αυτού του "αίσχους", έστω και τώρα, να μεριμνήσουν και να απομακρύνουν από το εν λόγω σημείο τα σκουπίδια τους. Ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές και πρόκειται να υποβληθεί από μέρους μας και μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Σε περίπτωση που μας αγνοήσουν οι “νοικοκυραίοι” αυτοί συμπολίτες μας, να είναι σίγουροι πως θα βρεθούν και θα πληρώσουν και το ανάλογο πρόστιμο, που θα τους επιβληθεί. Να γνωρίζουν δε πως από τούδε και στο εξής θα μας βρίσκουν μπροστά τους όλοι εκείνοι που έχουν μάθει να κλίνουν το ρήμα "βολεύομαι" σε όλους τους χρόνους σε βάρος των συμπολιτών τους και του κοινού καλού, για το οποίο προσπαθούμε με κόπο καθημερινά. Ως εδώ, το ποτήρι ξεχείλισε... Καμία ανοχή, πλέον, σε κανέναν και από κανέναν!».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER