Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 20:14

Σύμβαση για χημικές τουαλέτες σε Νέδα και Πολυλίμνιο

Γράφτηκε από την
Σύμβαση για χημικές τουαλέτες σε Νέδα και Πολυλίμνιο

Τις συμβάσεις για τα έργα που αφορούν στην καθαριότητα, τη φύλαξη και την τοποθέτηση χημικών τουαλετών στα σημεία φυσικού κάλλους της Νέδας και του Πολυλιμνίου, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Διοικητήριο Μεσσηνίας.

Τις συμβάσεις υπέγραψαν και τα άτομα που αναλαμβάνουν την καθαριότητα και τη φύλαξη στις δύο περιοχές, τα οποία υπέδειξαν οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Χαραυγής και Πλατανίων, αντίστοιχα, που ήταν παρόντες κατά την υπογραφή.
“Χιλιάδες είναι κάθε χρόνο οι επισκέπτες στο Πολυλίμνιο”, είπε ο κ. Νίκας και παρατήρησε πως “θα μπουν χημικές τουαλέτες, θα μαζεύουμε τα σκουπίδια, θα υπάρχει στοιχειώδης ασφάλεια και η αναγκαία σήμανση. Να φύγει η πινακίδα «Εισέρχεστε με δική σας ευθύνη». Θα είναι δική μας η ευθύνη. Και στη Νέδα το ίδιο θα γίνει”.
Ο πρόεδρος των Πλατανίων Παναγιώτης Καραγιάννης ευχαρίστησε τον κ. Νίκα για το ενδιαφέρον του για τη Νέδα και για την ολοκλήρωση του δρόμου στην περιοχή.
“Θέλουμε σήμανση για το Πολυλίμνιο”, επεσήμανε ο πρόεδρος της Χαραυγής Γιώργος Δρακόπουλος, που ευχαρίστησε με τη σειρά του τον περιφερειάρχη.


NEWSLETTER