Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 08:15

Τρακτέρ με καταστροφέα παρέλαβε ο Δήμος Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

Ένα τρακτέρ με καταστροφέα παρέλαβε ο Δήμος Τριφυλίας, και όπως σημειώνει ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, θα συμβάλει σημαντικά στις εργασίες αποψίλωσης και θα ενισχύσει το έργο των συνεργείων του δήμου.

Επίσης τονίζει ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται η παραλαβή και άλλων μηχανημάτων που θα ενισχύσουν το στόλο του δήμου.

Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος αναφέρει:

«Την αγορά ενός νέου μηχανήματος (καταστροφέα) πραγματοποιήσαμε, το οποίο έχουμε ήδη παραλάβει και ανήκει, πλέον, στο δυναμικό του δήμου μας.

Σε λίγες μέρες, που θα έχουμε στα χέρια μας και τις πινακίδες κυκλοφορίας του, αυτό θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες μας, τις σχετικές με εργασίες αποψίλωσης (όπως, κόψιμο, αραίωση ή καθάρισμα της βλάστησης, μιας περιοχής) και να βοηθήσει, κατά πολύ, στο έργο των συνεργείων, του δήμου μας.

Το επόμενο δε χρονικό διάστημα, πρόκειται να παραλάβουμε και άλλα μηχανήματα, τα οποία θα ενισχύσουν το στόλο οχημάτων του Δήμου Τριφυλίας και θα συμβάλουν, είτε σε θέματα πολιτικής προστασίας, είτε στην καθαριότητα, είτε σε άλλες σχετικές και απαραίτητες εργασίες. Και συνεχίζουμε».

Κ.Μπ.