Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 08:15

Φωτισμός στον κόμβο της εθνικής οδού Γαργαλιάνων - Ρωμανού

Γράφτηκε από τον

Φωτισμός τοποθετήθηκε από το Δήμο Τριφυλίας στον κόμβο των Γαργαλιάνων στην εθνική οδό Γαργαλιάνων - Ρωμανού, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, φωτισμός θα τοποθετηθεί και στον κόμβο «Σκοτωμένου» στον ίδιο δρόμο.

Σε σχετική του δήλωση ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε χθες με το πέρας των εργασιών άλλο ένα αναγκαίο έργο και ικανοποιήσαμε με τον τρόπο αυτό ακόμα ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων και όχι μόνο. Πρόκειται για την εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων φωτισμού (τύπου LED), στον κόμβο των Γαργαλιάνων, επί της ε.ο. Γαργαλιάνων - Ρωμανού, που με ενέργειές μας πραγματοποιήσαμε. Σε ένα σημείο που, αξίζει να σημειωθεί, η εργολαβία, κατά την κατασκευή του δρόμου αυτού, δεν προέβλεπε φωτισμό των κόμβων. Τις προσεχείς δε ημέρες θα προβούμε σε εργασίες για την τοποθέτηση εννέα επιπλέον φωτιστικών σωμάτων ίδιου τύπου μέχρι και τη διασταύρωση «Σκοτωμένου», επί της ε.ο. Γαργαλιάνων - Μαραθόπολης. Γιατί... όλοι και όλα έχουν δικαίωμα στο φως! Και συνεχίζουμε».

Κ.Μπ.