Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 20:46

Προσωρινός ανάδοχος για Κορυφάσιο - κόμβο Λαδά

Γράφτηκε από την
Προσωρινός ανάδοχος για Κορυφάσιο - κόμβο Λαδά


Η δημοπρασία για τη βελτίωση του δρόμου από το Κορυφάσιο έως τον κόμβο Λαδά, προϋπολογισμού 4,5 εκ. ευρώ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου από το υπουργείο Υποδομών.


Προσωρινός ανάδοχος, όπως ενημέρωσε η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Εργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών, αναδείχθηκε η εταιρεία “Α.Π. Μαραγκάκης - Εργα Πρασίνου Α.Ε.” με έκπτωση 36,31%.
Πρόκειται για τη συνέχιση του δρόμου Σουληνάρι - Κορυφάσιο που έχει βελτιωθεί, από το ύψος του ελαιοτριβείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κορυφασίου έως το δρόμο Κυπαρισσία - Πύλος στον κόμβο Λαδά, στο Ρωμανού, πάνω από το ελαιοτριβείο Καφαντάρη.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σημείωσε ότι “με την υλοποίηση του έργου θα γίνει πραγματικότητα ένας ολοκληρωμένος οδικός άξονας, που θα τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για τους χρήστες του, ύστερα από τις διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών. Με το έργο αυτό βελτιώνεται και ο κόμβος Λαδά που σήμερα αποτελεί επικίνδυνο σημείο του οδικού δικτύου, λόγω συχνών τροχαίων ατυχημάτων. Πρόκειται για έναν στόχο τον οποίο θέσαμε από την πρώτη ημέρα αναλήψεως της διοίκησης του δήμου και σήμερα περνάμε στη φάση της υλοποίησης, σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και την Περιφέρεια Πελοποννήσου”.


NEWSLETTER