Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 19:54

Κάλεσμα για συνδέσεις στην αποχέτευση σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Κάλεσμα για συνδέσεις στην αποχέτευση σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά

 

Να συνδέσουν τις αποχετεύσεις τους με το αποχετευτικό δίκτυο καλεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυρηλιώνης τους καταναλωτές στις πόλεις της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών.

Τονίζει ότι η επιχείρηση πλέον διαθέτει ειδικό εξοπλισμό που μπορεί να εντοπίσει παράνομες συνδέσεις, ενώ υπογραμμίζει ότι θα υποβληθούν πρόστιμα σε παράνομες συνδέσεις και σε όσους αρνούνται να συνδεθούν.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ αναφέρεται: «Παρακαλούνται οι καταναλωτές των πόλεων Κυπαρισσίας και Φιλιατρών, οι οποίοι δεν έχουν συνδεθεί με το αποχετευτικό δίκτυο, όπως προσέλθουν άμεσα στη ΔΕΥΑΤ, προκειμένου να προβούν στην υποβολή αίτησης σύνδεσης. Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑΤ διαθέτει πλέον ειδικό εξοπλισμό ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τη συμπληρωματική αποτύπωση του αποχετευτικού δικτύου και ο οποίος είναι ικανός να εντοπίσει τυχόν παράνομες συνδέσεις. Τονίζεται δε ότι η ΔΕΥΑΤ έχει το δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμο σε όσους προβαίνουν στην με οποιονδήποτε τρόπο παράνομη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο ακαθάρτων και ομβρίων και σε όσους αρνούνται αδικαιολόγητα να προβούν στη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο αποχέτευσης, βάσει του κανονισμού λειτουργίας δικτύου αποχέτευσης Τριφυλίας της Επιχείρησης (119/2018 ΑΔΣ - ΑΔΑ: 7ΘΚΡ465ΘΠ4-Π2Ι) και της υπ’ αριθ. 1/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 67ΚΙΩΗΕ-0ΣΑ). Πέραν των ως άνω κυρώσεων, οι παραβάτες του κανονισμού αυτού διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ν.1069/80, του ν. 4483/2017, του Ποινικού Κώδικα και των υγειονομικών διατάξεων όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER