Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 21:52

Εξι νέα οχήματα στο Δήμο Τριφυλίας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Εξι νέα οχήματα στο Δήμο Τριφυλίας (βίντεο)

 

Σημαντική ενίσχυση του στόλου οχημάτων στο Δήμο Τριφυλίας καθώς το Σάββατο παρελήφθησαν και έφτασαν στην Τριφυλία 6 νέα οχήματα.

Από αυτά 2 είναι απορριμματοφόρα, 1 πλυντήριο κάδων και 3 φορτηγά. Το κομβόι των νέων οχημάτων- που το συμπλήρωνε ένα ακόμη απορριμματοφόρο που επέστρεφε από επισκευή- έφτασε στην Κυπαρισσία λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και ακολούθησε πορεία σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους για να επιστρέψει και πάλι στην Κυπαρισσία.

Από τον ίδιο διαγωνισμό ο δήμος πριν λίγο καιρό είχε προμηθευτεί ένα τρακτέρ με καταστροφέα. Τα οχήματα αυτά όπως είναι φυσικό θα ενισχύσουν σημαντικά τον στόλο οχημάτων του δήμου και όπως δήλωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης «αλλάζει ήθος και ύφος η Τριφυλία, η οποία ήταν εγκαταλελειμμένη όλα αυτά τα χρόνια».

Σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:

«Με πολλή χαρά και ακόμα περισσότερη διάθεση για δουλειά παραλάβαμε, σήμερα, τα πρώτα απορριμματοφόρα οχήματα και μηχανήματα έργου, για το Δήμο Τριφυλίας.

Με νέα, λοιπόν, οχήματα αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, όπως και έργου, εξοπλίζεται ο δήμος μας, προκειμένου να αντεπεξέλθει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις αυξημένες ανάγκες του.

Τα νέα αυτά οχήματα, που αποκτήθηκαν μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» και έρχονται να προστεθούν στο στόλο του Δήμου Τριφυλίας, πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, πόσω μάλλον εκείνες της ασφάλειας.

Πρόκειται δε να βοηθήσουν, τα μέγιστα, στο έργο μας, καθώς βασικό μέλημά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Κάτι για το οποίο προσπαθούμε, καθημερινά, με τους συνεργάτες μου και γι' αυτό και εμπλουτίζουμε το δήμο μας, με νέο εξοπλισμό, προκειμένου να συμβάλουμε στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Να σημειωθεί πως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρόκειται να παραλάβουμε επτά επιπλέον οχήματα, απαραίτητα για τα έργα αγροτικής οδοποιίας, καθώς και για την υπηρεσία καθαριότητας, του δήμου μας.

Και συνεχίζουμε...

Με σωστό σχεδιασμό, όραμα, σκληρή δουλειά και με σύνθημά μας: καινούργια αρχή για μια πόλη καθαρή».

Κ.Μπ.




NEWSLETTER