Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 09:05

Ανασχηματισμός με τρεις νέους αντιδημάρχους στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την

 

Τρεις νέους αντιδημάρχους, τους Δημήτρη Αθανασακόπουλο, Κώστα Μαλιώτη και Γιώργο Στραβόλαιμο, όρισε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Αντιδήμαρχοι παρέμειναν οι Δημήτρης Γαλιάτσος, Τάσος Παπαγεωργίου, Κώστας Ρούτσης και Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα και άμισθος ο Μπάμπης Μακρής. Αναπληρωτής δημάρχου θα είναι ο Τ. Παπαγεωργίου, ενώ οι αντιδήμαρχοι που δεν ανανεώθηκε η θητεία τους, ήταν ο Δημήτρης Καλοφωλιάς (έχει μεγάλες ευθύνες στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης) και Παναγιώτης Γιαννόπουλος (αντικαταστάθηκε από άλλο Πεταλιδαίο).

Με την απόφαση του δημάρχου οι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν με θητεία από χθες 1η Νοεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Οι αρμοδιότητες που τους μεταβιβάζονται είναι:

  1. Στον Δημήτρη Αθανασακόπουλο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας.
  2. Στην Ελένη Τσέλιου - Μουρούφα της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, οι αρμοδιότητες σε θέματα Νομικών Υποθέσεων και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, εκτός από τις αρμοδιότητες σε θέματα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού.
  3. Στον Κώστα Ρούτση του Τμήματος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Γεωτεχνικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών, εκτός από τις αρμοδιότητες Συντήρησης Πρασίνου, Περιβάλλοντος και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών εκτός από τις αρμοδιότητες του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και άμεσης Επέμβασης.
  4. Στον Δημήτρη Γαλιάτσο του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, οι αρμοδιότητες Συντήρησης Πρασίνου και Κίνησης Οχημάτων και Μηχανημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και άμεσης Επέμβασης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
  5. Στον Τάσο Παπαγεωργίου του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης, Διαφάνειας, Πληροφορικής, Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και Τουρισμού.
  6. Στον Κώστα Μαλιώτη οι αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
  7. Στον Γιώργο Στραβόλαιμο οι αρμοδιότητες σε θέματα Υγείας και Παιδείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.
  8. Στον Μπάμπη Μακρή (άμισθο) οι αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Οταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος Τ. Παπαγεωργίου αναπληρώνοντας τον δήμαρχο.